Prøv Powerwheel i 14 dager!

Prøv Powerwheel på din egen sykkel i 14 dager!
Prøv Powerwheel på din egen sykkel i 14 dager!
  

Vi hos Fastmover.no er opptatt av at du som kunde skal føle deg helt trygg når du kjøper fra oss, både når det gjelder betalingsløsning, kvalitet og support. Vi er sikker på at du vil bli fornøyd med et Powerwheel. Vi tror du kommer til å gjenoppdage sykkelgleden og sykle mye oftere og lenger enn før. Vi tror rett og slett du kommer til å kose deg på din "nye" sykkel. Men vi forventer ikke at du skal ta vårt ord for det, vi mener det er bedre at du finner det ut selv.

Derfor gir vi deg nå en unik mulighet til å prøve et Powerwheel på din egen sykkel i 14 dager!
Du kan montere hjulet på sykkelen og du kan teste det der du vanligvis sykler. Finn en strekning med kupert terreng der du normalt ville synes det er slitsomt å sykle og finn ut selv hvor godt det virker og hvor gøy det er!  Dersom du mot formodning likevel ikke skulle være fornøyd, kan du returnere hjulet til oss innen angrefristen på 14 dager, selv om du har brukt det. Det eneste du betaler er returfrakten på ca. 200 kr. (Postnord).

Hvordan?
Du bestiller hjulet som vanlig. Med vår betalingsløsning fra Klarna har du mulighet til å "få først - betale senere". Det vil si at du vil få en faktura fra Klarna som du betaler først når du har mottatt varen og forsikret deg om at du er fornøyd med den. Da slipper du at pengene blir reservert på din konto i mellomtiden. Hvis du returnerer varen vil vi kreditere ordren og dermed slipper du å betale fakturaen. Smidigere blir det vel ikke? (Vi krediterer selvsagt også ordren selv om du velger en annen betalingsmåte.)

Det eneste vi krever fra deg er at du ikke sykler mer enn 75 km, at hjulet ikke har skader utover normal bruksslitasje som kan forventes etter test syklingen, og at du returnerer hjulet i mest mulig uskadet originalemballasje sammen med alt som fulgte med i pakken da du fikk den.

Prøv et Powerwheel i dag. Vi tror ikke du kommer til å angre!