Batteri


Hvor langt kan jeg sykle før batteriet må lades?
Dette avhenger av flere forhold, som for eksempel hvilket assist nivå som er satt, veiens helningsgrad, temperatur, førerens vekt, underlag osv. På flat, asfaltert vei, med 50% assist nivå, 15-20 grader utendørstemperatur og førervekt på 60 kg er beregnet rekkevidde på 60-80 km.


Hvor lang tid tar det å lade batteriet?
Fra 0 - 80 %: ca. 2 timer
Fra 0 - 100 %: ca. 4 timer


Hva er batteriets levetid?
Batteriet er satt sammen av flere mindre Lithium kategori A batterier av høy kvalitet. 
Det skal minimum tåle 1000 ladesykluser hvis man lader til 100% og 1500 ladesykluser hvis man lader til 80%. Hvis man bruker sykkelen veldig ofte, vil dette tilsvare 5-6 års bruk, eller mer enn 30 000 kilometer.


Hvordan vet jeg når batteriet er fulladet?
På selve laderen finnes en lysindikator. Så lenge den lyser rødt betyr det at batteriet ikke er fullt oppladet. Når den lyser grønt betyr det at batteriet er fulladet. Det er også mulig å se batterinivået i % i Wepower appen.


Kan jeg fremdeles bruke sykkelen hvis batteriet er utladet?
Ja. Når batteriet er utladet vil det være det samme som om du slår av motoren ved å sette assist nivå til 0%. Du kan fremdeles bruke sykkelen slik den alltid har vært brukt. Den eneste forskjellen er at du ikke vil få hjelp av motoren. 

Kompatibilitet

Er Powerwheel kompatibelt med alle typer sykler?
Ja, Powerwheel kan monteres på nær sagt alle sykkeltyper. Det kan likevel finnes unntak, så du bør sjekke disse tre punktene før du kjøper:

1. Sjekk ditt hjuls dimensjoner, slik at du kan velge riktig Powerwheel størrelse. Du finner dimensjonene ved å se på dekket som sitter på sykkelen. I dette tilfellet; 26 tommer


 

2. Sjekk at avstanden mellom de to armene i gaffelen til forhjulet er minst 10cm, slik at ikke motoren kan ta borti gaffelen.
 

3. Sjekk at hjulets aksling er 9mm i diameter. Endene på gaffelen må derfor ha en åpning på 1cm.